+90 553 407 20 39
3-stjerners leilighetshotellet med privat strand, restaurant og et stort utendørs bassengområde utstyrt med rikelig med solsenger.
Lokasjon
Ligger i Oba, hva er hjertet av Alanya Semiz leilighets innen 3 km fra Ataturk monument, en kilometer fra Alanyum kjøpesenter. Castel ligger 4 km unna, og Alanya State Hospital også innen 2 kilometer. Men bare to min.to Oba stranden.
Hotel Fasiliteter
Dette leilighetshotellet har en restaurant, et utendørsbasseng og en bar / salong. Gratis WiFi på fellesområder og gratis ubetjent parkering er også tilgjengelig. I tillegg er en bassengbar, kaffebar / kafé og en massasjesalong er på stedet

 

Rom
Alle leilighetene har et soverom og en stue, som gir 2 balkonger, kjøkkenkrok med kjøleskap, pluss gratis WiFi og satellitt-TV. Utstyrt med møbler, har air condition for kjøling eller oppvarming, bad bathroom.Other fasiliteter tilgjengelig for gjester er sovesofaer i stuer hvert rom. Du kan velge 2 enkeltsenger eller dobbeltseng .
Dobbeltseng
Havutsikt
2 x enkeltseng
Baderom
Stue og kjøkken
soverom
 
Restaurant
Back
Next
De fleste favorit retter

Back
Next


Vi tilbyr deg unike smaker av tyrkisk og internasjonal mat i vårt fredelige restaurant.
Du kan også nyte vår spesielle cocktailer, ulike deler av landspesifikke vin varianter, alle typer alkoholholdige og alkoholfrie drikker.
Semiz gjester bør være klar til enhver tid for moro også.
Spesielle Tyrkiske viner

Tropiske Cocktails
 
Massasje
På hotellet vårt tilbyr vi deg muligheten for en profesjonell massasje. La vår massør skjemme deg bort etter alle triks i boka. Du vil garantert ikke angre !!
Back
Next
Galleri
 
CONTACT FORM
FOLLOW US
alanyahotels.eu
 
Contact
email: info@alanyahotels.eu
Tel:  +90 553 407 20 39
Fax: +90 242 514 02 54
Reseliva Booking Engine