+90 553 407 20 39
3-stjernede lejlighedshotel med privat strand, restaurant og stort udendørs poolområde udstyret med masser af liggestole.
Beliggenhed
Beliggende i Oba, hvad der er hjertet af Alanya, Semiz lejlighedshotel inden for 3 km fra Ataturk monument, en kilometer af Alanyum Shopping Mall. Castel ligger 4 km derfra og Alanya State Hospital også inden for 2 km. Men kun to min.to Oba stranden.
Hotel Faciliteter
Dette lejlighedshotel har en restaurant, en udendørs pool og en bar / lounge. Gratis WiFi i fællesområderne og gratis selvstændig parkering findes også. Derudover en bar ved poolen, en kaffebar / cafe og en massageklinik er onsite.

 

Værelse
Alle lejligheder har et soveværelse og en stue, giver 2 balkoner, tekøkken med køleskab, plus gratis WiFi og tv med satellitkanaler. Monteret med møbler, hvert værelse har aircondition til køling eller opvarmning, suite bathroom.Other faciliteter til rådighed for gæsterne er sovesofaer i stuerne. Du kan vælge 2 enkeltsenge eller dobbeltseng.
Dobbeltseng
Havudsigt
2 x enkeltseng
Badeværelse
Stue & Køkken
Soveværelse
 
Restaurant
Back
Next
De fleste favorit retter

Back
Next


Vi tilbyder dig unikke smag af tyrkiske og internationale retter i vores fredelige restaurant.
Du kan også nyde vores specielle cocktails, Forskellige områder af de landespecifikke druesorter, alle former for alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer.
Semiz gæster skal være klar til enhver tid for sjov samt.
Særlige Tyrkiske vine

Tropiske Cocktails
 
Massage
I vores hotel tilbyder vi dig muligheden for en professionel massage. Lad vores massør forkæle dig ved alle trick i bogen. Du vil helt sikkert ikke fortryde det !!
Back
Next
Galleri
 
CONTACT FORM
FOLLOW US
alanyahotels.eu
 
Contact
email: info@alanyahotels.eu
Tel:  +90 553 407 20 39
Fax: +90 242 514 02 54
Reseliva Booking Engine